Facilitator Biodanza
Mijn naam is Ton Jansen, Ingeschreven bij KVK onder nr. 81689446.
Dingen die ik leuk vind in het leven om te doen zijn fietsen, wandelen, zwemmen, massage en biologisch tuinieren, zowel in sier- als groenten tuin en natuurlijk je raad het al Biodanza.
Ik kwam voor het eerst in aanraking met Biodanza doordat een goede kennis me uitnodigde om mee te gaan naar Biodanza. Aanvankelijk was ik hierover erg sceptisch. Maar ze bleef vragen of ik een keertje meeging omdat zij dacht dat dat echt iets voor mij was.
Ik zei toen: “ok ik ga 3 keer mee en dan beslis ik of ik Biodanza blijf doen of niet”. De eerste Vivencia dacht ik: is dit wel iets voor mij? De 2e keer twijfelde ik nog. De 3e keer voelde het al een stuk beter en heb ik besloten mij op te geven voor een kwartaal abonnement. Dat is ook de reden waarom je bij mij 3x opeenvolgende probeerlessen gratis mag volgen. Naar mijn mening zijn 1 of  2 Vivencia’s net niet genoeg om een goed beeld te krijgen. Ik ben die goede kennis nog steeds dankbaar dat ze zo is blijven aandringen. Na 2 jaar Biodanza te hebben gedanst, merkte ik dat ik onbewust minder gestrest was in mijn leven en alles veel beter kon relativeren, ook op mijn werk. Ik vroeg me af hoe komt het nu dat Biodanza dit bij mij teweeg heeft gebracht? Daarom werd ik nieuwsgierig naar wat de achtergrond was van het Biodanza systeem. Juist op dat moment (toeval bestaat niet!) startte er een opleiding voor Biodanza facilitator in Eindhoven in 2011 waarvan ik de 4 jarige opleiding in 2015 met succes heb afgesloten.
Nu het voor mij ook theoretisch duidelijk is welk effect Biodanza op je leven kan hebben, wil ik dan ook iedereen laten ervaren wat het met jou persoonlijk kan doen. In de erkende Biodanza opleiding heb ik geleerd je professioneel te begeleiden in deze ontwikkelings fase.
Ik ben sinds april 2018 officieel gediplomeerd Biodanza facilitator en geregistreerd op de VBN Nederland website zie https://www.biodanza.nl/
Tot dans. Ton Jansen
We dansen op vrijdag in Eersel en op donderdag in Hilvarenbeek voor verdere info zie de tab "locaties

Op donderdag avond:

Is Claudia mijn assistente zij danst in de reguliere wekelijkse groep. Zie foto onder.


Dansen is niet alleen leuk om te doen het doet ook een heleboel met je
zie poster onder

 
 
Naar de Agenda
 
Muziek van de maand Klik op pijltje.